SetConnect

Om Set Connect Products

Tänk att vi brinner för något så nördigt som processer, flöden, automatisering och integrationer. Sådant som får de flesta att bli sömniga får oss att gå på högvarv.

Under årens lopp har vi skapat mängder av appar, metoder och skript som sparat tid och pengar åt våra kunder. 2001 föddes idén om en produkt som paketerar allt och är en spindel i nätet.

Resultatet blev ett verktyg som är lätt att hantera men med mycket kraft under ytan och stora möjligheter att utveckla efter behov.

Integrationer och smarta lösningar behöver inte vara dyra och besvärliga. Det har vi bevisat om och om igen.

Lotta Andrews, ägare och grundare till Set Connect AB

Samarbete med partners

Våra partners hjälper oss att se hela processer kring affärssystem och ger förslag på hur rutiner kan optimeras och bli kostnadseffektiva med hjälp av Set Connect Integration Tool. Som partner har man genomgått vårt utbildningsprogram och är certifierad ”SCIT-partner”.

Kontaktpersoner hos Set Connect Products AB

Lotta  tjatar ofta på oss andra. Stenhård när det gäller struktur, standards och nomenklatur. Socialt begåvad så hon skickas när kunder vill ha en demo eller bara vill diskutera framtidsfrågor. Det är ofta hon som klurar ut nya saker i både interface och plugins.

Lotta Andrews

Kundansvarig

0709-166933

andrews@setconnect.se

Mattias är expert på det mesta och outstanding på att automatisera Active Directory.  Mattias är ”pappa” till det mesta som rör AgentWeb och AD. En härlig mix av tekniker, Windows operativ, gamla DOS, kommunikation och integrationsfrågor – vad mer behövs? Att snabbt ge support är en ledstjärna för Mattias.

Mattias Wedeberg

Teknik och support

0739-600 579

mattias@setconnect.se

Vänta inte med
smartare arbetsflöden och
en skönare arbetsdag.

Boka kostnadsfri demo av Integration Tool
tillsammans med en av våra konsulter.
Det tar ungefär 30 minuter och är helt
kostnadsfritt.