SetConnect

Om Set Connect

Tänk att vi brinner för något så nördigt som processer, flöden, automatisering och integrationer. Sådant som får de flesta att bli sömniga får oss att gå på högvarv.

Under årens lopp har vi skapat mängder av appar, metoder och skript som sparat tid och pengar åt våra kunder. 2001 föddes idén om en produkt som paketerar allt och är en spindel i nätet.

Resultatet blev Agent – ett verktyg som är lätt att hantera men med mycket kraft under ytan och stora möjligheter att utveckla efter behov.

Integrationer och smarta lösningar behöver inte vara dyra och besvärliga. Det har vi bevisat om och om igen.

Lotta Andrews, ägare och grundare till Set Connect AB

Partnerskap med Transformant

Teamet på Transformant hjälper oss att se hela processer kring affärssystem och är dessutom ett väldigt sympatiskt gäng! Till dem kan man ställa frågor om såväl högt som lågt och de ger sig inte förrän de har fått fram ett svar. Vi är väldigt glada att vi funnit varandra som samarbetspartners!För mer information besök www.transformant.se eller kontakta Transformant via epost (hello@transformant.se) eller via telefon 08 – 23 04 00

Team Set Connect

Lotta  tjatar ofta på oss andra. Stenhård när det gäller struktur, standards och nomenklatur. Socialt begåvad så hon skickas när kunder vill ha en demo eller bara vill diskutera framtidsfrågor. Det är ofta hon som klurar ut nya saker i både interface och plugins.

Lotta Andrews

Pratglad och petig

0709-166933

andrews@setconnect.se

Eva är vår produktchef och ser till helhet och sammanhang. Att ivrigt diskutera en enskild kodsnutt med henne har vi ingenting för. Nej, vi måste se allt i ett större perspektiv. Evas vanligaste frågor till oss på SC och våra kunder: Är lagkrav uppfyllda? Har vi följt GDPR? Exakt vad är kundnyttan? Har kunden sparat tid och pengar? Vänd er till Eva om ni vill ha en uppfattning om vår produkt utan att ni behöver smygtitta i ett datalexikon för att förstå!

Eva Wahlborg

Påläst och bestämd

0706-348 560

eva@setconnect.se

Mattias är expert på det mesta och outstanding på att automatisera Active Directory.  Mattias är ”pappa” till det mesta som rör AgentWeb och AD. En härlig mix av tekniker, Windows operativ, gamla DOS, kommunikation och integrationsfrågor – vad mer behövs? Att snabbt ge support är en ledstjärna för Mattias.

Mattias Wedeberg

Glad och kunnig

0739-600 579

mattias@setconnect.se

Patrik är vår superduktiga tekniker. När andra kan födelsedagar eller telefonnummer utantill så kan han istället rabbla IP-adresser och DNS-namn. Att slänga ihop ett ”moln” eller rodda Office-365 för 100-tals företag är inga problem för den mannen! Är han svår att nå så sitter han säkert och ”dödar” något virus hos någon användare. Vem vinner? Patrik så klart!

Patrik Karlsson

Snäll och hjälpsam

0709-900088

patrik@setconnect.se

Katarina håller ordning på oss andra. Avtal, juridik, papper och administration är medfödda talanger. Hon har aldrig sagt det högt, men att hålla koll på en skock nördar är nog inte det lättaste. Inget litet stavfel eller ”variant” på en överenskommelse går henne förbi.

Katarina Hallnér

Trygg och korrekt

0706-179917

katarina@setconnect.se

Ton har en hjärna som rymmer så mycket så man kan undra hur han orkar bära den. När önskemål från våra kunder om nya funktioner kommer in så känns det som den klara utvecklingen kommer med vändande post. Ton är lite som ”uppfinnar jocke” i Kalle Anka – ”Det som är omöjligt tar bara lite längre tid”.

Ton Trommelen

Snabb och supersmart

ton@setconnect.se

Per-Erik kastar sig in i olika typer av databaser utan att blinka. Alltid finns något interface eller OLE som kan användas. Vill vi ha snygga outputs och rapporter finns alltid Per-Erik till hands.

Per-Erik Agduhr

Fundersam

0705-181803

per-erik@setconnect.se

Calle som är en partner från Viberö AB är en visionär och tänkare. Utan honom hade vår molnlösning inte varit så etablerad och populär som den är idag. Calle tyckte på fullt allvar att vår produkt även skulle kunna användas av mindre företag och med sitt enorma tålamod så blev det verklighet! Tack Calle!

Calle Ekman

Visionär

0706-531460

calle@setconnect.se

Vänta inte med
smartare arbetsflöden och
en skönare arbetsdag.

Boka kostnadsfri demo av Agent
tillsammans med en av våra konsulter.
Det tar ungefär 30 minuter och är helt
kostnadsfritt.

Jag godkänner att SetConnect AB
hanterar mina data enligt integritetspolicyn.